• <nav id="ucgeu"></nav>
  • 景观视频教程

    Bus shelter of the Ippari park

    景观 / 公共空间 2020-10-22 06:53 © 作品由「世界之魔术师LL」上传,最终解释权归作者所有 世界之魔术师LL

    Bus shelter of the Ippari park

    Architect: Giovanni Gatto
    Location: Urban Park 'Ippari, Via Benvenuto Cellini, 23, 97013 Comiso RG, Italy | View Map
    Project Year: 2013
    Category: Parks/Gardens

    Bus stations

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

     Bus shelter of the Ippari park

    干预区位于科米索市(RG)西北郊,由伊帕里河和大型城市道路划定。这些年来在自发绿化中留下的城市空白,由于缺乏安全使用的必要条件(步行区、照明、休闲景点等),社区没有使用。在经过甘地的主干道上,由于机动车辆的高速通行,非常危险,有一个公共汽车站,规模不大,没有装备。公共汽车停在路上,乘客们常常坐在停在路边的同伴的车里等候。沿途的水平标志,道路上的标记,和庇护所,已充分允许本地和长途巴士服务。雨棚的大小不适合一般用户,没有座位,也没有厕所。设计干预解决了由于高速行驶而给行人带来的危险,因为已经为公共汽车开辟了一条侧车道,该车道有一个候车区,有遮蔽,并配有座位,与汽车保持安全距离。在承包的项目中,考虑的是服务设施,但没有一个公共汽车候车亭来取代被拆除的。这个街区,相对于车站分散开来,提供了一个双坡屋顶。
    The intervention area, located in the north-western outskirts of the city of Comiso (RG), is delimited by the Ippari river and large urban roads. The urban void, left over the years in spontaneous greenery, was not used by the community because it lacked the necessary conditions for safe use (pedestrian areas, lighting, leisure attractions, etc.). Along the main road, via Gandhi, very dangerous because of the high speed passage of motorized vehicles, there was a bus stop, of modest size, not equipped. Buses stopped on the road and passengers often waited in the cars of the companions parked on the sides. Along it the horizontal signs, marked on the road, and the shelter have allowed, inadequately, the local and long-distance bus service. The canopy, not sized for the average number of users, was without seats and did not include toilets. The design intervention solves the dangers connected to pedestrians, due to the high speed, as a side lane has been created for buses with a waiting area, sheltered and equipped with seats, placed at a safe distance from the cars. In the contracted project, services were thought of but not a bus shelter to replace the one removed. The block, decentralized with respect to the stop, provided for a two-pitched roof.

    项目干预,一个改进方案,为扩建结构提供了一个休息场所,配备了设备,用于等候公共汽车,不包括在原项目中。
    为了尽量减少对原项目的变更,重新提议了两个街区(浴室和看门人),将其分开他们,以创造景观和邀请大门进入公园的通道。一个连续的、平坦的屋顶被扩建成候车乘客的避难所。
    The project intervention, an improvement offer, provided for the expansion of the structure so as to also contain a resting place, equipped, for waiting for buses, not included in the original project.
    In order to try to change the original project as little as possible, the two blocks (bathrooms and caretaker) have been re-proposed, detaching them, in order to create views and invitation gates to the park access lanes. A continuous, flat roof has been extended to become a shelter for waiting passengers.

    除了执行停车和等候的功能外,干预措施还构成了通往公园绿地和设施齐全区域的真正通道。
    大型玻璃翼?;ち撕虺登?,同时也成为一个“屏幕”,在屏幕上投射出公园后面的“景景”。
    在当地石头中插入座位的次数增加了在等待中获得舒适。天篷和服务是为残疾人设计的。
    The intervention, in addition to performing the functions of stopping and waiting, constitutes a real gateway to the green and equipped areas of the park.
    A large glass wing protects the waiting area and at the same time becomes a "screen" on which the "scene" of the park behind is projected.
    The insertion of a seat in local stone increases comfort while waiting. The canopy and services were designed to be enjoyed by the disabled.

    该建筑群也是公园的入口,主要使用木材和石头等可持续材料建造。
    建筑的覆盖层是木材,而地板是当地的石灰岩,科米索石。屋顶由绝缘板组成,其中26块光伏板,标称功率为6千瓦,将为工程照明系统和公园视频监控供电。木制飞檐将光伏系统隐藏在用户的视线之外。
    The complex, which also acts as an entrance to the park, was built using mainly sustainable materials such as wood and stone.
    The cladding of the structure is in wood while the flooring is in local limestone, the Comiso stone. The roof is made up of insulating panels in which twenty-six photovoltaic panels are placed which, with a nominal power of 6 kw, will feed the lighting system of the work and the video surveillance of the park. The wooden cornice hides the photovoltaic system from the view of the users.

    本文转自 Archello http://archello.com/project/pensilina-attesa-autobus-del-parco-dellippari
    收藏本文
    Bus shelter of the Ippari park
    pc信誉大群哪里有