• <nav id="ucgeu"></nav>
  • 景观视频教程

    Boxhagener Stra?e

    景观 / 公共空间 2020-10-21 19:27 © 作品由「世界之魔术师LL」上传,最终解释权归作者所有 世界之魔术师LL

    Boxhagener Stra?e

    Architect: TCHOBAN VOSS Architekten
    Location: Berlin, Germany | View Map
    Project Year: 2018
    Category: Individual Buildings

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    Boxhagener Stra?e

    这一新的、生动的多功能城市区建立在Berlinfiedrichshain的一个前商业区上。这个建筑群是由四个建筑事务所开发的,占地26000平方米。TCHOBAN VOSS Architekten在Boxhagener Stra?e设计了两个街区。这些建筑是围绕着一个宽敞的公共花园的六个卷集的一部分。
    This new vivid mixed-use urban quarter has been established on a former commercial area in BerlinFriedrichshain. The ensemble has been developed by four architectural offices on 26.000 square metres. TCHOBAN VOSS Architekten designed two blocks on the Boxhagener Stra?e. The buildings are part of an ensemble of six volumes surrounding a generous public garden.

    该建筑群提供住宅、零售或医疗实践空间,与周围的城市和活泼特征相适应。Boxhagener Stra?e公路上的办公楼是一座大型建筑,带有动感的混凝土外墙,具有象征性,吸引了路人的注意。由明亮的建筑混凝土制成的外墙预制构件建立了一个充满活力的结构,同时保持清晰和透明。尖利的角窗设计与连续的玻璃元素强调了这一生动的特点。阶梯式的楼层使建筑师能够建造大型的露台,可以俯瞰整个街区。
    Offering residential, retail or medical practice spaces the architectural complex fits into the urban and lively character of the surrounding. As a large-size volume with a dynamic concrete fa?ade the office building on the Boxhagener Stra?e has a symbolic character and attracts attention of the passersby. Made of bright architectural concrete the prefabricated parts of the fa?ade build a vibrant structure which at the same time remains clear and transparent. The sharp design of the corner windows with continuous glass elements emphasizes this vivid character. The stepped storey allowed the architects to implement large-sized terraces with a wide view over the neighbourhood.

    地下停车场穿过建筑区(A区和B区)。办公楼建在它上面,是一个整体式钢筋混凝土结构。入口设置了一个独特的美国胡桃木门在玻璃框架内的口音。实际上,门的尺寸更小,与人的尺度相对应。从这里一个两层的大厅通向办公室。每层楼有四个办公区,如果需要可以合并。另外,还有两条逃生通道。虽然大楼有固定的湿室空间,但办公室的设计可以根据租户的意愿进行选择,从一个空间到开放空间。
    The underground parking goes through the building plot (Part A and B). The office building arises on it as a monolithic reinforced concrete construction. The entry sets an accent with a distinctive gate made of American walnut inside a glass frame. Effectively, the size of the door is smaller and corresponds to the human scale. From here a two-story lobby leads to the offices. Each floor has four office sections, which could be merged if required. Additionally, two smaller staircases function as further exploitation and escape routes. While the building has fixed wet cell spaces, the design of the offices can be chosen according to tenants’ wishes – from one-space to open-space.

    这座建筑符合现代人对空腔地板、冷冻天花板和机械通风的要求。由于Boxhagener Stra?e的交通量很大,通风由一个自动系统保证,无需打开三层玻璃窗。这座大楼完全是残疾人专用的。
    The building fits the modern demands on cavity floors, chilled ceilings and mechanical ventilation. As the Boxhagener Stra?e has a lot of traffic the ventilation is ensured by an autonomous system, which doesn’t require opening the triple glazed windows. The building is completely handicapped accessible.

    本文转自 Archello http://archello.com/project/boxhagener-strasse
    收藏本文
    暂无评论,快来抢沙发
    Boxhagener Stra?e
    pc信誉大群哪里有